Marek 's autoverhuurblog

Bandenservicebedrijf: banden opslag

Winterbanden opslag

Heb je te weinig ruimte om jouw winterbanden thuis op te slaan? Geen probleem, je kunt jouw winterbanden bij een bandenservicebedrijf opslaan. Voor relatief weinig kosten kun je jouw winterbanden er veilig opslaan in goed geventileerde ruimtes. Zo blijven jouw banden in goede staan. In deze blogpost schrijf ik over alle mogelijkheden voor het opslaan van (winter)banden bij een bandenservicebedrijf en hoe het werkt. Staan jouw winterbanden ook altijd in de weg? Lees dan gauw verder en kom meer te weten over jouw opties.


Een goed systeem

De Nederlandse winters worden steeds milder. De kans op sneeuw en gladheid neemt af en wanneer je niet veel rijdt of geen wintersportplannen hebt, kunnen winterbanden lang in de schuur blijven staan. Zij nemen veel ruimte in die je veel beter kunt gebruiken. Zeker wanneer je geen schuur of droge plek hebt en de banden buiten opslaat, kan dit erg slecht zijn voor jouw banden. Zo vergaan jouw banden terwijl je ze niet of nauwelijks gebruikt. Zorg dat jouw banden een goede plek hebben en sla ze op bij een winterbanden opslag. Je kunt er dan bij wanneer je wilt en bent verzekerd van een goede plek voor jouw banden. Het werkt hetzelfde als de huur van een kluis. Je betaalt voor een plek waar ze opgeslagen worden en alleen jij kan erbij. Zo gaan jouw banden langer mee en heb jij meer ruimte in de schuur.


De kosten

Natuurlijk betaal je voor opslag, voor winterbanden opslag verschillen de prijzen en regelingen per bandenservicebedrijf. Zo kun je per week, maand of jaar betalen. Je maakt een contract op met het bandenservicebedrijf en kunt hierbij ook verzekeringen voor jouw banden afsluiten. Het is een investering, maar je geniet zo wel langer van jouw banden. Doordat de banden in een goede ruimte worden opgeslagen, worden de banden nauwelijks aangetast en gaan ze langer mee. Het is een stuk voordeliger dan de aanschaf van winterbanden. Investeer in een langere levensduur van de banden en geniet van alle mogelijke services. Neem contact op met een bandenservicebedrijf bij jou in de buurt en informeer naar mogelijkheden en prijzen. Wil je meer ruimte in de schuur of heb je geen plek om jouw winterbanden op te slaan? Dan kun je deze eenvoudig opslaan bij een bandenservicebedrijf. Je bent verzekerd van een goede opslagruimte voor de banden en betaald per week, maand of jaar. Wanneer de banden goed onderhouden worden en in een goede ruimte worden opgeslagen, gaan de banden langer mee. Door de banden op te slaan investeer je in een langere levensduur van jouw winterbanden. Kijk voor banden opslag eens op de site van Bandenservice Nederland BV


Delen