Marek 's autoverhuurblog

Verhuiswagen

Gaat u binnenkort verhuizen? Dan komt er een drukke tijd voor u aan, maar ook zeker een leuke tijd. Want een nieuwe woning is een nieuwe start en u kunt uw nieuwe huis dan helemaal opnieuw inrichten, dat is altijd weer leuk!

Verhuizen

Als u een nieuw huis krijgt, moet er veel gebeuren. Vaak moet er veel geklust worden in het nieuwe huis. Als u geluk heeft, hoeft u alleen te schilderen, maar meestal moet er wel meer gebeuren om het naar uw smaak te maken. Dit kost veel tijd. Als u klaar bent met klussen moet er flink gepoetst worden, want van klussen wordt het huis vies. Stof (van het schuren) gaat overal tussen zitten. Dit kost ook veel tijd om het allemaal schoon te krijgen. Ondertussen moet u in uw oude huis ook nog veel doen, want dit is het perfecte moment om uw spullen uit te zoeken. Spullen die u niet meer gebruikt kunt u weggooien of verkopen. De andere spullen moeten allemaal ingepakt worden. Sommige spullen kan je al ruim van tevoren inpakken, maar andere spullen kunnen pas op het laatste moment ingepakt worden. Het is dus een drukke tijd als u gaat verhuizen.

Verhuiswagen

Het is verstandig om steeds spullen mee te nemen als u naar uw nieuwe huis gaat. Als u een zolder heeft, kunt u deze bijvoorbeeld als eerste schoonmaken, zodat u al spullen van uw oude zolder mee kunt nemen en gelijk op de juiste plaats neer kunt zetten. Dit scheelt veel werk op de dag van de echte verhuizing. Als de dag van de verhuizing is aangebroken, dan is het fijn als u een goede verhuiswagen heeft. Sommige makelaars hebben een bus of kleine vrachtwagen. Deze kunnen kopers en verkopers vaak een dag kosteloos gebruiken. Als u een huis huurt of een makelaar heeft die deze service niet biedt, moet u zelf op zoek gaan naar een goede verhuiswagen. Er zijn diverse bedrijven die deze verhuren. Let goed op de grootte van de verhuiswagen die u huurt. Als u geen E rijbewijs heeft, mag u niet zo maar alle formaten verhuiswagens besturen. Het verhuurbedrijf zal u hier ook op wijzen. Sommige verhuiswagens hebben een laadklep, andere hebben dat niet. Het is toch wel handig als uw verhuiswagen dat wel heeft, dit scheelt veel tilwerk. Een verhuiswagen kunt u online reserveren. Op de website ziet u alle mogelijkheden en kunt u dus eenvoudig de juiste verhuiswagen kiezen. U ziet ook gelijk of deze op de door u gewenste datum beschikbaar is. Tevens is het mogelijk om de huur dan over te maken. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is de verhuiswagen weer vol tanken als u hem, na de verhuizing, terug gaat brengen naar het verhuurbedrijf. Succes met uw verhuizing!


Delen